URGENT

Els focs de Blanes tindran 4 dies coincidint amb el cap de setmana

Compartiu aquesta història

El concurs Internacional de focs d’artificis de Blanes durarà, igual que l’any passat, quatre dies i se’n mantindrà el mateix pressupost, segons ha assegurat l’Ajuntament.

El concurs de focs començarà el dimecres dia 24 de juliol i acabarà el dissabte dia 27, tot i que les dates definitives encara s’han d’acabar de perfilar per part de l’organització,. Però la intenció sembla voler coincidir de nou amb el cap de setmana.

 

De moment, però, ja s’ha convocat per segon any consecutiu un certamen per triar el cartell que servirà per anunciar els espectacles pirotècnics que se celebren coincidint amb la festa major.

El prestigi i la tradició del Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, el converteixen en una de les principals eines de projecció i promoció turística de Blanes. El fet que se celebri coincidint amb la festa major es considera que dóna un valor afegit als visitants, amb tota una oferta cultural i d’oci complementària a la que habitualment presenta la població. Atesa la importància de la festa major i el concurs, l’Ajuntament de Blanes vol que la imatge promocional “estigui en consonància amb la seva repercussió”.

Els participants tindran plena llibertat per escollir la temàtica del cartell, tot i que sempre haurà d’estar relacionat amb els focs d’artifici i representar-los i haurà de tenir una clara finalitat divulgadora d’aquest esdeveniment. El termini per presentar originals per al concurs de cartells d’aquest 2013 és fins al proper dissabte 18 de maig i, tal com es recull a les bases, tots els treballs han d’incloure la següent la llegenda: “43è Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava- festa major de Blanes 2013”.

La proclamació del veredicte es farà el divendres 31 de maig L’autor del treball guanyador rebrà com a premi 750 € i només es pot presentar una obra per autor.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics