URGENT

El “Palafolls Pas a Pas” descobreix l’entorn natural i patrimonial de la nostra vila

Compartiu aquesta història

Aquesta primavera l’Ajuntament de PLF posa en marxa el programa d’educació medioambiental Palafolls Pas a Pas, amb el que es vol fer itineraris de descoberta del ric paisatge natural i patrimonial de la nostra població.

La intenció és crear rutes i itineraris a peu per PLF amb el que conèixer de més a prop espais com la Tordera, el Castell, la Serra de Miralles i d’altres indrets d’especial interès.

La primera d’aquestes sortides està programada pel dia 21 d’abril, amb un itinerari que finalitzarà al castell de PLF després d’una ruta que passarà pels boscos del voltant de la fortalesa i de la zona agrícola de la nostra vila.

Tot plegat ho ha explicat el regidor de medi ambient de PLF, Juan Andrés Osorio.

La sortida al castell començarà a les 9 del matí i té una durada aproximada de 3 hores i mitja.

Aquesta serà la primera de tot un seguit de sortides guiades pel nostre municipi. Uns itineraris que, a més, quedaran escrits en uns documents en PDF que es podran descarregar al web de l’Ajuntament i que inclouran tota classe d’informació relativa a la passejada.

El segon itinerari està previst pel maig i vol incidir amb la importància de les zones humides de PLF i el cicle de l’aigua a la nostra població.

Osorio explica que no cal inscripció prèvia per a les sortides i que estan obertes a tothom a partir dels 6 anys, ja que hi ha algunes passejades més complicades.

Tots els itineraris comptaran amb un guia que explicarà les principals circumstàncies de la ruta així com els aspectes més rellevants a nivell medioambiental.

El Palafolls Pas a Pas és un programa d’educació medioambiental organitzat pel propi Ajuntament amb la intenció de donar a conèixer el ric patrimoni natural i cultural de PLF en format vivencial a través de rutes guiades.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics