URGENT

L’exposició “Escoles d’altres móns” arriba a PLF fins a mitjans de maig

Compartiu aquesta història

 

L’exposició itinerant Escoles d’altres mons reuneix una cinquantena d’imatges recollides pel fotoperiodista Kim Manresa en els seus múltiples viatges arreu del món.

Segons el comissari de l’exposició, l’escriptor salvadorenc Carlos Ernesto García, són cinquanta fotografies que no deixen indiferent a ningú, no només pel que transmeten, sinó per la immensa tendresa amb què estan realitzades. Assegura García que una paret, un arbre o una improvisada escola enmig del desert, són testimonis muts de la precarietat en què milions de joves van conformant la seva educació. Ho explica Olga Saper, tècnica d’ensenyament de l’Ajuntament de PLF en una entrevista a l’En Xarxa de RP.

La mostra està dirigida al públic en general però, sobretot, als estudiants, per tal de sensibilitzar als ciutadans sobre les diferents realitats existents al món. En aquest sentit, Samper explica que l’exposició és una fotodenúncia de les mancances educatives arreu i de la manca de valor que tenim aquí de l’ensenyament.

L’exposició Escoles del Món fa 7 anys que volta per Catalunya i fins avui ja l’han vist més de 30 mil alumnes en els més de 40 municipis on ha recalat aquesta mostra itinerant.

L’exposició es podrà visitar al municipi de Palafolls des d’avui i fins el 13 de maig a la sala d’exposicions del MiD.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics