Els Ajuntaments de l’Alt Maresme hauran de pagar un 34% més per l’aigua

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

El CCM vas aprovar abans de la setmana santa un augment del cost de l’aigua d’un 34%. Aquest increment respon a una actualització de les tarifes en alta que feia 4 anys que no es posaven el dia. Amb aquesta apujada s’actualitzen els costos de tractament de l’aigua. Tot i que l’augment és considerable, el conseller comarcal Alfons Molons, justifica l’augment i explica que al Baix Maresme, on no hi ha infraestructures pròpies, l’’apujada ha estat de fins el 95%.

De tota manera, Molons explica que aquest 34% afecta al preu que paguen els gestors i no directament els consumidors. De tota manera, aquest augment acabarà repercutint als particulars, tot i que cada població ho farà de forma diferent, depenent si les tarifes de cada municipi estan ja actualitzades o bé desfasades. En aquest últim cas, l’augment del preu final podria ser fins i tot superior.

En aquest sentit, l’Ajuntament de PLF i l’empresa Sorea estudiarà ara l’aplicació d’aquesta nova tarificació de l’aigua i la seva repercussió a les llars palafollenques.

Alguns Ajuntaments, com el de Pineda, han lamentat que l’augment de tarifes arribi justament ara que la crisi afecta a moltes famílies, tot i que entenen que cal actualitzar les tarifes i adaptar-les a les despeses reals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics