URGENT

7 corals participen a la 8a edició del Festival Internacional de Corals de Malgrat

Compartiu aquesta història

 

Aquest cap de setmana es celebra al municipi veí una nova edició d’aquest festival, que busca posicionar la població al circuit coral i alhora desestacionalitzar la temporada turística en les setmanes prèvies a l’estiu, ja que les bases consideren indispensable que els participants de poblacions llunyanes s’allotgin en els establiments turístics de Malgrat.

De les 7 formacions participants, n’hi ha 2 d’internacionals (una de França i una de Rússia). De corals catalanes en la part de competició hi pren part una de Girona i la resta són de la resta de l’Estat Espanyol, amb formacions vingudes de València o del País Basc.

El festival comença aquest vespre amb l’actuació dels 7 cors participants a la competició, juntament amb tres corals convidades. Es tracta del malgratenc Cor Jove Contrapunt i d’una coral polonesa. L’actuació que obrirà el festival es farà, com és ja tradicional, a l’Església de St. Nicolau.

La competició del festival s’obrirà demà dissabte a les 9 del vespre, també a l’església amb les tres categories instaurades al certamen.

Així en la categoria de cors infantils hi ha una formació participant, en la de veus mixtes 4, i a la de veus femenines dos cors participants.

El festival es clourà el diumenge 7 d’abril amb l’acte de lliurament de premis, que tindrà lloc a les 11:30 h al Centre Cultural de la població.

Tots els actes són oberts i gratuïts per a tothom.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics