URGENT

Aquest diumenge torna la Palafolls TotCanvi

Compartiu aquesta història

 

El primer cap de setmana d’abril és sinònim de TotCanvi a PLF. Aquests certamen vol promoure els intercanvis i la venda a un preu simbòlic d’objectes de segona mà per part de particulars o entitats locals o d’altres municipis.

La de diumenge serà la 12a edició de la fira que va neixer de la mà de l’Acep i de RP i que demà passat tindrà més de 45 parades, el que suposa l’edició amb més paradetes participants de les realitzades fins ara.

Com a novetat, aquest diumenge la TotCanvi enceta un nou projecte de col•laboració amb Palafolls Solidari, l’entitat local de caràcter benèfic que treballa amb diferents projectes a Nicaragua. A aquesta entitat es destinaran els 3 euros de dipòsit d’inscripció que han de facilitar les persones o establiments que s’inscriuen a la fira.

El full d’inscripció s’ha de fer arribar a El Cafè degudament complimentat. El trobareu a la plana web de l’Ajuntament de PLF.

Una altra novetat d’enguany és que serà la primera vegada que no hi haurà programació paral•lela d’activitats. En un primer moment es preveia una nova edició de l’Escenari lliure, però finalment s’ha suspès.

L’escenari lliure és una iniciativa que vol oferir un espai d’expressió artística a l’aire lliure i amb públic a tota aquella gent que té inquietuds artístiques.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics