URGENT

El CD Palafolls organitza una jornada de portes obertes aquest diumenge

Compartiu aquesta història

 

Durant tota la jornada el club ha volgut obrir les portes del Palastadium Lluís Moner i oferir diferents activitats. D’entrada hi haurà, òbviament, partits de futbol de diferents categories i oberts a tothom amb ganes de passar-ho bé. En acabat hi haurà un dinar popular. Serà una arrossada a preus populars. El plat d’arròs costarà 1€, com també les begudes que es serviran al bar. Passat el dinar hi haurà actuació musical, que servirà com a punt i final a la celebració.

El president del club, Valentín Rodríguez, explica que la celebració de les portes obertes aquest diumenge va néixer com a homenatge als 82 anys de la declaració de la 2a República Espanyola i que va acabar evolucionant cap a aquesta celebració.

El CD Palafolls va celebrar l’any passat el seu 75è aniversari. En aquests anys el club ha desenvolupat la seva activitat a la nostra localitat i actualment té centenars de nens i joves participant de les diferents categories del club. Rodríguez recorda que es tracta d’un club amateur i que cap dels participants, directius o entrenadors tenen sou i que ho fan sense ànim de lucre. Tot i això destaca l’alt nivell competitiu de l’entitat.

La jornada de portes obertes començarà diumenge al matí i es podrà visitar en qualsevol moment de la jornada, que acabarà a la tarda després de l’actuació musical.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics