URGENT

L’amateur perd el primer partit de la temporada

Compartiu aquesta història

 

Ha estat aquest cap de setmana al camp del St. Hilari, de moment l’únic equip que ha pogut vèncer als palafollencs, que fins ara, 26 jornades, no havien perdut ni un sol partit.

El partit va acabar 1 a 0, amb el gol de la victòria a menys de 10 minuts del final.

Tot i la derrota, el lideratge de la categoria, però, no perilla ja que el PLF continua al capdavant de la taula amb 11 punts d’avantage respecte el 2n classificat.

Aquest proper cap de setmana l’equip descansa.

Tant l’Infantil com el Juvenil han perdut aquesta setmana, tots dos contra equips de Vidreres. Els primers han perdut al camp de la Vidrarenca per 7 a 1. Una golejada que deixa al PLF 13e classificat amb 20 punts. La propera jornada intentaran refer-se de la patacada jugant contra el Riells i Viabrea, 14s a la taula.

El juvenil va caure, en aquest cas al Palastadium palafollenc, per 3 a 5 contra la Vidrerenca. La derrota condemna a l’equip a mantenir-se 6è a la classificació a l’espera de visitar la propera setmana el camp del Racing Blanenc, 11è a la taula. Serà la primera vegada que un equip de PLF torna al camp on va ser agredit el segon entrenador de l’amateur ara fa uns mesos.

En futbol sala destaca la golejada del Sta. Maria contra el Canet. Els locals es van imposar 9 a 4 als maresmencs, escalant així posicions a la taula classificatòria. El Sta. Maria és 7è amb 27 punts i la propera jornada juguen contra el Masnou, que és el 10è.

El St Lluís continua ferm en les aspiracions a pujar de categoria. Ara és 3r després de guanyar al Lloret, un rival directe per pujar de categoria, per 1 a 4. A la mitja part els PLF ja tenien la victòria al sac.

El St Lluís és 3r, a 3 punts del líder. El proper partit serà al Palauet contra el Porqueres, actuals 12s.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics