URGENT

La passera continua inacabada 3 anys després de l’inici de les obres

Compartiu aquesta història

 

A mitjans d’abril del 2010 es començaven les obres de construcció de la passera peatonal que ha d’unir el centre de PLF amb el barri de St. Lluís salvant la carretera d’accés a la Costa Brava. Passat 3 anys les obres estant encara pendents de finalitzar, tot i que fonts de l’Ajuntament confirmen que queda poca feina a realitzar.

En aquests 3 anys les obres han patit tota classe de contratemps; des de la fallida de dues empreses constructores, la manca de finançament per part de les administracions i d’altres infortunis que han endarrerit l’acabament de les obres, que continuen empantanegades.

De fet, al mes de novembre des del consistori s’assegurava que ja es tenia el finançament pendent per finalitzar les obres. Tot i això fa mesos que no hi ha treballs a la zona.

Ara, amb la venda dels terrenys prop d’Inditex s’espera poder enllestir aquests treballs pendents, que consisteixen en pintar l’estructura, acabar de connectar els mòduls, col•locar el terra i la il•luminació. Això suposo una petita part del total de l’obra, però la manca de finançament ha obligat a mantenir aturada l’obra.

La passera, una infraestructura pensada ja al 2004, és l’aposta del govern local per garantir la connectivitat entre el barri de St. Lluís i la zona escolar de PLF a través d’una passarel•la de disseny, elevada i que permetrà la circulació de vianants i de bicicletes. Aquesta passera connectarà l’Avd del Mar amb la Rambla de Les Ferreries tot salvant els desnivells entre el barri i el centre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics