Nova xerrada per a pares i mares sobre el creixement dels fills

Demà dimecres hi ha nova sessió formativa i informativa per a pares i mares de PLF. En aquest cas es vol tractar sobre el correcte creixement dels fills. En aquest sentit , molts progenitors es pregunten si els seus fills estan creixent sans i de forma correcte. La sessió de demà vol ajudar a orientar i reflexionar entorn a aquesta pregunta.

És per això que la xerrada de demà esdevé la segona part de l’última trobada amb pares i mares. Llavors va servir per reflexionar sobre l’exercici de la paternitat, i demà es vol centrar en els fills. Ho explica Maria Helena Tolosa, responsable de l’escola de Pares i Mares.

La xerrada de demà i la del mes passat són trobades per pensar i per fer reflexions personals sobre la paternitat i els fills. Tolosa explica que aquestes xerrades reflexives només volen donar punts de reflexió personal, sense necessitat d’exposar els casos particulars al grup.

La xerrada “Com creixen els nostres fills?” tractarà les diferents àrees de la vida des de la salut o relacions passant pels estudis o l’equilibri emocional i es farà  demà dimecres les 19.30 h a l´Escola Les Ferreries.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics