URGENT

La Roda porta la 2a edició del Lletra a Lletra aquest dissabte al MiD

Compartiu aquesta història

 

L’entitat cultural de PLF ja té a punt la segona edició d’aquest concurs per a joves estudiants en el que cal que els participants lletregin les paraules proposades.

Després de l’èxit de l’any passat, quan l’activitat es va fer coincidir amb una Fira TotCanvi, la Roda ha volgut que la 2a edició coincidís amb la celebració de St Jordi, la festa per excel•lència de la cultura i literatura catalana.

L’objectiu de l’activitat és que el jovent pugui demostrar el domini de la llengua catalana, lletrejant diferents mots, que es van adaptant a les edats dels participants.

D’aquesta manera, i a l’igual que l’any passat l’organització ha dividit la competició en 3 categories. La primera coincideix amb els alumnes que cursen actualment cicle mitjà (és a dir 3 o 4), l’altre categoria és per a alumnes de Cicle superior i l’última pels qui estiguin cursant 1 o 2n d’ESO. Ho explica un dels membres de la Roda, l’Oriol Jordan.

Avui era l’últim dia d’inscripcions als centres educatius, i els qui encara no ho hagin fet , es poden acostar dissabte mateix, abans que comenci l’activitat, per poder prendre part al Lletra a Lletra.

Les eliminatòries per cada categoria es faran dins el MiD, mentre que les finals es faran a l’exterior i amb públic.

Els membres de la Roda asseguren que els joves s’ho passen molt bé, però que en la final, hi ha més pressió tal i com explica Imma Bigas. Per la seva banda, Xavier Salicrú, confirma que el gran nivell dels joves palafollencs va obligar l’any passat a allargar més del previst el procés d’eliminatòries.

El Lletra a Lletra es farà dissabte a partir de les 4 al MiD, i està organitzat per aquesta nova entitat local que busca la promoció de la llengua i la cultura catalana.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics