El MalgrART s’obre enguany a la cultura popular tradicional catalana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Sardanes i puntes de coixí seran les principals novetats de la 3a edició d’aquest programa cultural que es fa a Malgrat coincidint amb St. Jordi.

El consistori malgratenc afirma que aquesta iniciativa vol “dinamitzar la cultura al carrer” pel que les activitats estan dissenyades per fer sortir els malgratencs a gaudir del carrer, sobretot el dia de St Jordi.

Altres novetats són el cant coral i l’activitat de la Colla de Diables Ratpenatsinfernals, que ensenyarà a fer instruments i malabars de foc.

El MalgrART comença avui dijous amb una demostració de les puntaires del seu art, però el programa d’aquest 2013 inclou contes, cinema, sardanes, pintura, música, cercavila amb els diables i la bèstia de foc, dansa, tallers, teatre i poesia, entre altres.

Per altra part, la mostra de MalgrART ha tornat a convocar, per segon any consecutiu, els concursos de fotografia i de curtmetratges filmats amb telèfons mòbils. Els treballs es poden presentar fins el 12 d’abril. Les fotografies del concurs es podran veure a la mostra “Visions de MalgrART”, que s’exposarà els treballs a diferents comerços i equipaments municipals.

Podeu consultar el programa del MalgrART al web de RP.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics