URGENT

El Birrasana de Blanes tindrà una 50a d’expositors

Compartiu aquesta història

 

Aquest proper cap de setmana es celebra al passeig de Mar de la ciutat , la tercera edició de Birrasana –El Festival de Cervesa Artesana de Blanes que organitzen l’Associació Birrasana, la Cervesa Marina i l’Ajuntament de la vila. El certamen vol donar a conèixer i promoure de la mà dels mateixos productors la cultura de la cervesa artesana.

Així els cervesers presentaran en els seus estands les varietats habituals així com d’altres expressament elaborades per a la ocasió.

Segons fonts de l’organització, en aquesta tercera edició hi haurà una 50a d’expositors, una 15a més que ara fa un any. Això sumat a l’ èxit de les dues anteriors edicions situa el festival blanenc com un dels principals certamens cerveser d’àmbit estatal i d’Europa. Els participants d’aquest proper cap de setmana provenen de Catalunya, Pais Vasc, Galicia, Asturias, Regne Unit o Italia.

Aquesta setmana s’ha fet la presentació de l’edició d’enguany a tocar de Sa Palomera, amb la presència de la regidora de Promoció de la Ciutat, Lara Torres, i dels germans Josep i Kevin Andreu, organitzados i responsables de la firma Cervesa Marina, que han explicat que una de les principals novetats d’aquesta edició serà la comercialització de kits per produir cervesa casolana. Un equip senzill que té un cost d’entre 100 i 150 euros, que permet fer un petita producció per autoconsum i començar a dominar la tècnica cervesera.

El Birrasana tindrà també tallers i activitats relacionades amb la cervesa, destacant el 1er Concurs Nacional de Cervesa Casolana organitzat per l’Associación de Cervezeros Caseros Españoles i l’Associació Birrasana.

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics