URGENT

5 entitats de Malgrat, Sta. Susanna i PLF s’uniexen per fer activitats conjuntes

Compartiu aquesta història

 

La primera serà aquest primer de maig amb una sortida a peu des de Malgrat i fins el castell de PLF.

Aquesta passejada serà la primera experiència conjunta de les 5 entitats culturals i d’entorn que volen establir vincles de col.laboració a partir dels quals començar a fer activitats conjuntes.

Es tracta de la Barretina Vermella, l’Associació de veïns i amics del barri del Castell i el GEM de Malgrat, l’Associació Sta Susanna Orígens i Memòria i la palafollenca Vivelles cultura i Entorn.

Ara fa un any es va fer una primera experiència embrionària de col.laboració conjunta. Llavors es va fer una sortida entre Malgrat i St Genís. Xavier Salicrú de Vivelles Cultura i Entorn, explica que llavors eren menys entitats, i que la sortida de dimecres serà la primera que faran les 5 plegades. Diu Salicrú que és l’inici d’una col.laboració que no es sap cap a on anirà.

La sortida d’aquest dimecres, començarà a la seu del GEM, al costat del CAP de Malgrat, i anirà a peu fins al Castell de PLF seguint el traçat de camins rurals de la nostra vila fins a Mas Carbó, des d’on s’accedirà a la fortalesa, on s’esmorzarà.

S’aprofitarà l’estada al castell per fer una breu explicació de la importància i l’arquitectura de l’edifici medieval. Cal recordar que en el moment de màxima esplendor, el castell dominava precisament les localitats de Malgrat, Sta. Susanna i PLF, entre d’altres. Diu Salicrú que el castell és el comú denominador de les 3 poblacions que participen a la iniciativa i que per això es va decidir fer aquesta sortida.

La sortida, que es gratuïta, començarà a 2/4 de 9 del matí i està dissenyada per a totes les edats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics