5 entitats de Malgrat, Sta. Susanna i PLF s’uniexen per fer activitats conjuntes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La primera serà aquest primer de maig amb una sortida a peu des de Malgrat i fins el castell de PLF.

Aquesta passejada serà la primera experiència conjunta de les 5 entitats culturals i d’entorn que volen establir vincles de col.laboració a partir dels quals començar a fer activitats conjuntes.

Es tracta de la Barretina Vermella, l’Associació de veïns i amics del barri del Castell i el GEM de Malgrat, l’Associació Sta Susanna Orígens i Memòria i la palafollenca Vivelles cultura i Entorn.

Ara fa un any es va fer una primera experiència embrionària de col.laboració conjunta. Llavors es va fer una sortida entre Malgrat i St Genís. Xavier Salicrú de Vivelles Cultura i Entorn, explica que llavors eren menys entitats, i que la sortida de dimecres serà la primera que faran les 5 plegades. Diu Salicrú que és l’inici d’una col.laboració que no es sap cap a on anirà.

La sortida d’aquest dimecres, començarà a la seu del GEM, al costat del CAP de Malgrat, i anirà a peu fins al Castell de PLF seguint el traçat de camins rurals de la nostra vila fins a Mas Carbó, des d’on s’accedirà a la fortalesa, on s’esmorzarà.

S’aprofitarà l’estada al castell per fer una breu explicació de la importància i l’arquitectura de l’edifici medieval. Cal recordar que en el moment de màxima esplendor, el castell dominava precisament les localitats de Malgrat, Sta. Susanna i PLF, entre d’altres. Diu Salicrú que el castell és el comú denominador de les 3 poblacions que participen a la iniciativa i que per això es va decidir fer aquesta sortida.

La sortida, que es gratuïta, començarà a 2/4 de 9 del matí i està dissenyada per a totes les edats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics