URGENT

Nova victòria de l’infantil de bàsquet que continua líder per basquet average

Compartiu aquesta història

Aquesta setmana l’equip infantil es va desfer del St Narcís Gironí per 35 punts de diferència; 40 a 45. Nova victòria que permet als palafollenc continua sommiant amb guanyar la lliga. Ara com ara són líders de la classificació, però empatat a victòries amb el segon i el tercer classificats. Són primers gràcies al bàsquet average. Si es mantenen les victòries i els bons números de l’equip, podria proclamar-se campió, tot i que l’Olot i el Lloret continuen apretant i encara falten 6 jornades.

A la propera, el PLF jugarà a casa contra el Besalú, 12è classificat a la lliga.

El sènior continuen sense tenir sort , i aquesta setmana ha caigut d’11 punts a la pista del Vilafant; 72 a 61. Això els manté a la part baixa de la classificació; és penúltim amb 8 victòries i 20 derrotes. La propera cita serà contra el Campdevanol aquest dissabte a 2/4 de 8 del vespre al Palauet. Els del Ripollès són 12s a la lliga.

El Sots 21 ha descansat aquesta setmana i ho ha fet com a 2n classificat de la 2a fase de la lliga. Només ha perdut 1 partit d’aquesta part del campionat, va ser contra el líder; el Bisbal, que no ha perdut cap partit i que és el proper rival dels palafollencs aquest proper cap de setmana.

Per últim el Júnior es va imposar sense problemes al Nou Caules; 33 a 69, 36 punts de diferència per l’equip que és líder de la segona fase de la lliga amb 6 victòries i 1 derrota. La propera setmana jugaran a casa contra el Maçanet, que té 3 victòries i 4 derrotes en aquesta fase del campionat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics