El Sta Maria guanya al Pineda per 7 a 5

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

L’equip de Futbol sala es va desfer dels pinedencs, tot i que al minut 10 els de Pineda guanyaven 0 a 2.

En els següents 13 minuts, però, els locals van reaccionar marcant un ritme molt fort, fins el punt de no només capgirar el marcador, sinó que al minut 23, ja guanyaven 6 a 2. Al final van patir més del necessari, però el Sta. Maria es va imposar 7 a 5, amb 3 gols de Corrales, i la resta de Manuel, Sergio, Polo i Fran.

Ara l’equip és 8e amb 31 punts. La propera jornada jugaran a la pista del líder el St. Feliu de Guíxols. Una victòria del Sta. Maria seria molt benvinguda pel St. Lluís, que espera en candeletes una ensopegada dels gironins, per tal d’apropar-se al liderat de la classificació.

Actualment el St. Lluís és 4t a la taula, amb un partit menys i a 4 punts del líder. L’equip té a tocar les posicions d’ascens i més, amb la derrota de l’Alella d’aquesta setmana, que és el segon classificat, a només 2 punts dels palafollencs. El St Lluís ha ajornat el seu partit d’aquesta setmana i jugaran el proper partit contra l’Iniciativa, penúltim classificat.

Pel que fa al futbol, l’Amateur ha empatat a 1 aquesta setmana al camp del Lloret. Els de la Selva van marcar primer i els de PLF van aconseguir l’empat al minut 60. L’amateur continua líder indiscutible, amb un avantatge de 6 punts respecte el segon classificat i a falta de 5 jornades.

 

Tot i això el calendari encara reserva alguns partits complicats, com el del proper cap de setmana a casa contra el Tordera, que són 3rs.

El juvenil també ha empatat a casa, precisament contra el Tordera. Al minut 50, el PLF dominava per 2 a 0, però els torderencs han reaccionat esgarrapant un empat a 2. Els locals són 5s amb 43 punts i jugaran la propera jornada contra el Farners que són 4ts amb 50 punts.

Per últim l’Infantil va caure a Blanes per 0 a 1 contra el Racing. Els palafollencs són 10s i jugaran la propera jornada al Palastàdium contra l’Arbucienca.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics