URGENT

El club d’Hoquei amenaça en denunciar a l’Ajuntament de Blanes sinó paga els diners que els deu

Compartiu aquesta història

 

El Club d’Hoquei de Blanes ha anunciat que està preparant tota la documentació per demandar l’Ajuntament de la ciutat per danys i perjudicis per no pagar uns diners que els deuen d’un conveni que tenen signat. El club esportiu de moment entrarà un requeriment de cobrament dels diners, on explicarà també les conseqüències que pot tenir per a l’entitat el fet de no rebre els diners. El club assegura que si finalment el consistori no fa efectiu el pagament, farem la demanda per danys i perjudicis.

En l’últim ple municipal el president de l’entitat, Josep Ridaura, va reivindicar la qüestió, assegurant que han pagat a altres entitats i no al club d’hoquei i que això es podria considerar com a presumpte prevaricació.

Ridaura assegura que el deute arriba a 43 mil € del conveni, que representa el 40% del pressupost del club d’hoquei i que sense aquests diners, el club pot tenir problemes.

L’alcalde Josep Marigó s’ha defensat dient que la llei determina que primer han de pagar als treballadors i les obligacions bancàries; en segon lloc, als proveïdors i després, a la resta. A més, Marigó va destacar que aquests diners serien una subvenció. En canvi Ridaura defensa que no ho és i que per tant s’hauria de pagar.

 

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics