URGENT

Continua sense aparèixer el nedador desaparegut a Calella aquest dijous

Compartiu aquesta història

 

Durant el cap de setmana, efectius dels Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra, Policia local i Salvament marítim han buscat l’home que va sortir a nedar aquest dijous a la tarda a Calella. Els familiars van alertar de la seva desaparició divendres a la nit, i llavors es va iniciar un operatiu de recerca que es va haver de suspendre ben entrada la matinada per manca de llum.

Divendres, i dissabte es van reiniciar l’operatiu de recerca en el qual també va intervenir un helicòpter, que juntament amb 5 dotacions dels bombers, amb el Grup de Suport en Activitats Especials Subaquàtics i la resta de serveis d’emergència.

Tot i la bona visibilitat i el mar en calma, no s’ha trobat cap indici del noi desaparegut, de 44 i esportista habitual.

Passades les hores de recerca sense cap resultat, els serveis d’emergències han suspés la cerca aquest diumenge, i no es reprendrà si no hi ha noves pistes o indicis.

El desaparegut, veí de St. Celoni, s’estava preparant per la Half Challege Costa de BCN Maresme, que es farà el proper 19 de maig a Calella i que combina carrera, bicicleta, i natació a mar obert.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics