URGENT

Julieta Venegas, Elena Gadel i la Fundació Tony Manero completen el cartell del Costa Music Festival

Compartiu aquesta història

 

El certamen ha acabat de desvetllar la programació de la seva segona edició, que es farà del 13 de juliol al 4 d’agost entre Lloret, Blanes i Tossa.

El festival ja va anunciar els noms de Bonnie Tyler i Pastora, als quals s’hi sumen altres artistes com la mexicana Julieta Venegas, Elena Gadel, la Fundació Tony Manero, La locomotora negra, Blaumut i els homenatges a Boney M i a Earth Wind & Fire Experience amb dos membres d’aquestes dues formacions.

Amb la suma de dues poblacions més a la llista d’escenaris, Blanes i Tossa, s’incorporen nous espais de concert, com l’ermita de Santa Cristina, el Jardí Botànic Marimurtra o l’Església de Vila Vella de Tossa.

El festival s’ha presentat aquesta setmana a l’Hotel Guitart Monterrey de Lloret, en presència dels alcaldes de les tres poblacions i dels impulsors del festival, que pretén cobrir el buit de festivals que hi havia a la Costa Brava sud i oferir als turistes i veïns de les poblacions una nova oferta cultural per a les nits d’estiu

En l’edició de l’any passat hi van actuar Miquel Abras, Mishima i Estopa. El Costa Music Festival va néixer l’any passat fruit d’un conveni de col•laboració per a cinc anys entre l’Ajuntament de Lloret -que cedeix els espais- i l’empresa Bucono Music, productora i organitzadora del certamen.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics