URGENT

Malgrat promociona els seus festivals de música a Alemanya

Compartiu aquesta història

 

Fins aquest proper diumenge es celebra a la ciutat alemanya de Chemnitz la cinquena edició del seu Musikfest. Aprofitant aquest certamen musical, Malgrat ha desembarcat al Musikfest amb la intenció de promocionar els seus festivals de música entre els grups i bandes participants, amb la intenció d’aconseguir més projecció dels certàmens malgratencs.

En aquest sentit, el Musikfest es fa a Chemnitz, una ciutat d’uns 250.000 habitants, i reunirà més de 350 grups musicals, i uns 4.000 participants provinents d’arreu d’Alemanya, que oferiran concerts per tota la ciutat.

Durant els quatre dies que dura el certamen alemany, es faran les competicions de Bandes de Concert, de Marching Bands i de Shopw Bands, modalitats que també tenen el seu festival a Malgrat en diferents dates.

De fet, ja s’han realitzat contactes entre l’organització de Malgrat Turisme i els presidents de federacions de diferents lands alemanys i representants d’entitats internacionals per establir reunions de treball durant aquests dies.

Malgrat celebra els seus festivals a la tardor, i el municipi ja va promocionar-los l’any passat a Polònia per tal de potenciar aquests certàmens que ajuden al municipi a desestacionalitzar la temporada turística.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics