URGENT

Senyalitzen camins i senders de la comarca

Compartiu aquesta història

 

El Consorci de Turisme, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha senyalitzat una xarxa de camins i senders que uneixen totes les poblacions del Maresme i que vol facilitar el turisme que es realitza caminant, en bicicleta o a cavall. De mar a muntanya i de nord a sud, la comarca del Maresme disposa de 500 quilometres de pistes, camins i senders practicables. Aquesta xarxa de comunicació permet traslladar-se de municipi a municipi descobrint atractius paratges naturals i llocs d’interès per a caminants, ciclistes o genets.

Des del Consorci subratllen que aquesta iniciativa permet complementar l’oferta de turisme de sol i platja i familiar, amb el turisme de natura, rural i actiu a la comarca. L’objectiu és impulsar aquest turisme a totes les poblacions del Maresme, facilitant la planificació i la realització de rutes als amants d’aquest tipus d’activitat.

Una de les rutes passa per la nostra població en concret, es tracta d’una proposta que uneix St Genís i el camp de futbol de Sta Maria. El camí passaria a tocar del cementiri, pel Mas Prats, passaria per la zona escolar fins a Can Puig on reprendria la pista rural fins a trobar la font del ferro, prop de l’Institut, i seguir per carrer asfaltat fins el camp de futbol, on acabaria la ruta marcada a la nostra localitat.

També hi ha altres rutes marcades com Pineda-Vilamanya –Malgrat o Hortsavinyà-Calella, entre d’altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics