URGENT

Comencen les preinscripcions del Casal d’Estiu de PLF

Compartiu aquesta història

Des d’avui i fins divendres està obert el procés de sol•licitud de places per al casal d’Estiu municipal de PLF, que es farà durant el juliol i agost a l’escola Mas Prats.

Així el casal començarà el dia 1 de juliol i acabarà el 31 d’agost, en torn de matí i tarda. Així l’activitat es desenvoluparà entre les 9 del matí i la 1, mentre que a la tarda el casal es farà de 4 a 7 de la tarda.

Hi podran prendre part a l’activitat nens i nenes d’entre 3 i 12 anys, amb preferència per a participants empadronats a PLF, que tindran descompte respecte el preu establert. En aquest sentit és el primer any que els preus tenen aquesta variant, ja que els participants de PLF tindran un 10% de descompte davant dels participants d’altres municipis.

Enguany a més, s’han actualitzat el preus de l’activitat. Així un mes en torn de matí costa 90€, 81€ pels palafollencs. Els dos mesos, matí i tarda, costen 312€, 280€ pels empadronats al nostre municipi.

Per preinscriure’s no cal aportar cap documentació, sinó omplir la demanda per escrit a través del full de preinscripcio que ja podeu trobar al web de l’Ajuntament de PLF. Ho explica Olga Samper, tècnica d’ensenyament de PLF, qui també recorda que el llibret d’informació general del casal també està disponible a internet.

Un cop finalitzat el procés de preinscripció, es comprovaran les dades i s’organitzaran els grups segons les edats. Després de plannificar la distribució de les places, i corroborat que es pot donar cobertura a les demandes, s’enviarà un correu indicant l’inici del procés de matrícula.

El període de preinscripcions estarà obert aquesta setmana al MiD cada matí, i també les tardes de dilluns i dimecres.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics