URGENT

La palafollenca Anna Rovira representarà a Espanya al campionat europeu de Triatló de Mitjà Distància

Compartiu aquesta història

 

Aquest diumenge es fa a Calella una nova edició de la Mitjà Challenge Barcelona Maresme que enguany servirà com a campionat europeu de triatló de Mitja distància.

En aquest sentit el Consejo Superior de Deportes espanyol ha seleccionat a la palafollenca Anna Rovira com a una de les representant d’Espanya a la categoria Elit Femení, juntament amb la catalana Eva Ledesma i la gallega Marta Jimenez. Aquesta última, però, està lesionada i podria no arribar a temps de la competició d’aquest diumenge

Rovira, que pertany al grup del Team Calella Triathlon, és una cara habitual dels podis de diferents disciplines atlètiques i representarà a Espanya aquest diumenge a la prova que es desenvolupa arreu de la nostra comarca del Maresme.

La prova consisteix en una triatló de Mitja Distància, o el que és el mateix, combina 90 km en bicicleta, prop de 2km nedant i una mitja marató corren.

L’octubre de l’any passat Rovira va participar a la Challenge Barcelona Maresme, la prova de triatló completa, és a dir el doble de distància que la que es farà diumenge. Llavors també es decidia el Campionat d’Espanya de la modalitat. Llavors Rovira va quedar tercera.

A banda de ser 3r d’Espanya de triatló, en menys d’un any, l’esportista de PLF, suma altres títols i marques destacades. Així és campiona de Catalunya de Duatló i la 5a d’Espanya i 15a del món d’aquesta mateixa modalitat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics