Malgrat assessorarà als joves per si volen marxar a l’estranger

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Al proper mes de juny es posarà en marxa en aquest municipi un nou servei d’Assessorament en Mobilitat Internacional per a joves.

Aquest servei, que s’ubicarà al nou Centre Cívic del Castell, pretén facilitar als joves tota classe d’informació i assessorament en temes molt diversos relacionats amb la mobilitat internacional, com ara, anar a l’estranger a estudiar, a treballar, a fer pràctiques, per intercanvis o estades de voluntariat.

Tal i com explica el regidor de joventut de Malgrat, Jordi Romero, aquest servei és fruit d’un conveni amb el Consell Comarcal del Maresme.

Aquest nou servei només funcionarà una tarda a la setmana. En concret les tardes dels dimarts, de 2/4 de 4 a 2/4 de 8 del vespre, tot i que també s’alternarà amb alguns matins per tal que tothom pugui tenir opcions a rebre aquest assessorament.

Aquest nou punt d’informació presencial donarà servei a Malgrat, però també a les poblacions veïnes incloses en aquesta iniciativa, impulsada pel consell comarcal del Maresme. El centre de Malgrat serà, doncs el de referència de l’Alt Maresme i a banda de l’assessorament es realitzaran tallers i activitats, adreçades als joves, relacionades amb la mobilitat a l’estranger.

Precisament a la comarca hi haurà dos serveis més com el de Malgrat. Un serà a Mataró i l’altre a Vilassar de Mar. El conveni amb el Consell Comarcal del Maresme, que estarà vigent fins a finals d’any, es realitza conjuntament amb 17 municipis.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics