URGENT

Malgrat assessorarà als joves per si volen marxar a l’estranger

Compartiu aquesta història

 

Al proper mes de juny es posarà en marxa en aquest municipi un nou servei d’Assessorament en Mobilitat Internacional per a joves.

Aquest servei, que s’ubicarà al nou Centre Cívic del Castell, pretén facilitar als joves tota classe d’informació i assessorament en temes molt diversos relacionats amb la mobilitat internacional, com ara, anar a l’estranger a estudiar, a treballar, a fer pràctiques, per intercanvis o estades de voluntariat.

Tal i com explica el regidor de joventut de Malgrat, Jordi Romero, aquest servei és fruit d’un conveni amb el Consell Comarcal del Maresme.

Aquest nou servei només funcionarà una tarda a la setmana. En concret les tardes dels dimarts, de 2/4 de 4 a 2/4 de 8 del vespre, tot i que també s’alternarà amb alguns matins per tal que tothom pugui tenir opcions a rebre aquest assessorament.

Aquest nou punt d’informació presencial donarà servei a Malgrat, però també a les poblacions veïnes incloses en aquesta iniciativa, impulsada pel consell comarcal del Maresme. El centre de Malgrat serà, doncs el de referència de l’Alt Maresme i a banda de l’assessorament es realitzaran tallers i activitats, adreçades als joves, relacionades amb la mobilitat a l’estranger.

Precisament a la comarca hi haurà dos serveis més com el de Malgrat. Un serà a Mataró i l’altre a Vilassar de Mar. El conveni amb el Consell Comarcal del Maresme, que estarà vigent fins a finals d’any, es realitza conjuntament amb 17 municipis.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics