URGENT

Les administracions del Maresme estalvien un 60% en telefonia

Compartiu aquesta història

A l’espera de l’arribada de la Banda Ampla, el Consell Comarcal del Maresme i els 28 ajuntaments de la comarca que han agregat la compra dels seus serveis de telecomunicacions han decidit prorrogar durant un any el contracte vigent amb les operadores actuals. Segons informen fonts comarcals, el servei de compra agregada ha demostrat la seva eficiència a l’hora d’aconseguir uns preus més competitius i per tant, estalviar en aquests subministraments. Més concretament, i segons dades del propi consell, la demanda conjunta de 28 municipis de la comarca i del propi Consell ha permès obtenir un 60% d’estalvi de mitjana en el cost del telèfon fix i en el mòbil, i un 40% en internet.

La setmana passada, els ajuntaments implicats, entre ells PLF, van mantenir una reunió al Consell Comarcal per valorar els contractes actuals de telefonia fixa, dades i telefonia mòbil. A la reunió, també hi van assistir representants de la Diputació de BCN. La previsió per a l’any vinent és poder millorar el servei amb la incorporació de les oportunitats que aporta la banda ampla, que ara ha començat a desplegar-se per la comarca amb dues etapes. El desplegament de la Xarxa Comarcal de Banda Ampla permetrà al Maresme posicionar-se com a territori intel•ligent tant pel desenvolupament econòmic com pel social.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics