URGENT

Betty Belle tancarà demà la temporada de l’Atempo

Compartiu aquesta història

 

Aquest grup barceloní posarà el punt i final a la segona temporada sencera de l’Atempo de PLF, el cicle de concerts mensuals organitzats per l’Ajuntament amb el suport del programa Desafinado de RP.

La formació ofereix uns directes per gaudir del soul català més americà, el que s’interpreten versions de James Brown, Stevie Wonder o Little Richard i fins a composicions pròpies de la banda, nascuda el 2011.

El primer treball discogràfic de la formació es diu “Eroticah”, format per 10 cançons gravades tal i com es feia abans, tot a la vegada, incloent-hi la veu. Sense arranjaments, ni veus, ni instruments addicionals.

De fet una de les característiques principals del grup és la veu de la cantant, a qui el programador del cicle Federico Francesch compara amb Amy Winehouse o Aretha Franklin.

El concert serà demà divendres al Casal de la Dona de PLF, a partir de les 10 del vespre, tot i que abans es podrà fer una degustació-sopar a la mateixa masia de Can Batlle.

L’actuació de Betty Belle, és l’última programa per l’Atempo a l’espera que a partir del juny arribi una nova sessió de l’Atempo de Jazz que programa concerts cada divendres del mes de juny.

Francesch ha valorat l’Atempo que ja s’acaba. Fa autocrítica assegurant que els primers concerts no estaven ben programats, però que un cop resolts els problemes, el cicle ha tingut bona acollida i que el públic ha gaudit de la varietat musical que ha ofert l’Atempo.

En aquesta edició han visitat el cicle artistes com Montse Castellà, Paula Domínguez, el pianista Ramón Escalé, i així fins omplir l’oferta mensual del cicle musical.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics