URGENT

Avui comença el Blanes 12

Compartiu aquesta història

 

Aquesta iniciativa pretén omplir d’activitats la ciutat aquest cap de setmana a preus econòmics i combinat amb ofertes d’allotjament i restauració.

El tret de sortida de l’acció promocional es farà aquest vespre amb una Shopping Night que compta amb la participació d’un centenar d’establiments. Aquestes botigues estaran obertes al públic fins les 12 de la nit per facilitar que qui vulgui pugui anar a comprar i així dinamitzar el centre de la vila que esdevindrà illa de vianants, lliure de circulació, ja que el carrer Ample es tancarà al trànsit a partir de les 2/4 de 8 del vespre.

La primera jornada del Blanes 12, es tancarà a les 12 i 12 de la nit amb un sorteig organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, que repartirà 5 lots de vals de compra valorats en 300 euros. Els números per participar al sorteig s’han repartit en els comerços adherits a la campanya.

Durant tot el cap de setmana blanencs i visitants podran gaudir de menús de 12 € a diferents restaurants de la ciutat, i a més hi haura diferents promocions en serveis de perruqueria i estètica i oferta complementària, ja que es compta amb la participació de 80 empreses i particulars. Ho explica la regidora de Promoció de la ciutat Lara Torres.

Per facilitar l’aparcament dels vehicles, es compta amb la col•laboració del pàrking soterrat SABA del passeig de Mar, així com del de superfície del Club de Vela Blanes situat a la seva entrada d’accés. En total està previst repartir 850 vals de descompte que se cediran gratuïtament per poder estacionar .

A banda de la pròpia web de l’esdeveniment, també s’ha creat el hastag #blanes12 al Twitter i a Instagram perquè tothom pugui compartir la seva experiència a l’acció promocional mitjançant el seu mòbil. De fet la regidora explica que s’ha montat un concurs a Intagram amb premis com apats en restaurants de la ciutat o entrades als jardins botànics de la vila.

Davant l’Ajuntament de Blanes estarà instal.lat un Estand d’Informació del Blanes 12, on es repartiran els vals de descompte pels aparcaments i es donaran tots els detalls i informació sobre l’esdeveniment.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics