URGENT

El grup del PSC de la Diputació es compromet a agilitar la rotonda de St Lluís

Compartiu aquesta història

 

El vicepresident cinquè de la Diputació, el socialista Antoni Figué, va ser aquest passat cap de setmana a PLF, per reunir-se amb diferents regidors municipals i conèixer de primera mà les principals demandes del nostre municipi davant aquesta administració.

Així Fogué es va reunir amb Josep Rueda, regidor d’urbanisme, mediambient, urbanitzacions i sanitat i la regidora Dolors Agüera, responsable de les carteres de cultura, serveis socials i cooperació.

A la trobada, els regidors palafollencs van recordar a Fogué el projecte de construcció d’una rotonda a l’entrada de St. Lluís davant de Marineland. Una demanda feta des de fa anys des del nostre municipi i que compta amb el compromís de la Diputació. Tot i això fa anys que el projecte està aturat.

Actualment l’accés al barri de St Lluís es fa amb una cruïlla, amb cert perill per l’existència d’una corba que impedeix la visibilitat. També existeixen prohibicions per fer girs dràstics, però són molts els veïns que es salten aquestes prohibicions, posant en perill la seguretat del trànsit.

Aquesta rotonda ja estava pressupostada en l’època del govern socialista a la Diputació de Barcelona, però la crisi ha fet ajornar la seva realització.

Quan el PP manaven juntament amb CiU a la Diputació, el llavors vicepresident popular Josep Llobet ja va visitar el nostre municipi i va assegurar que la rotonda podrà estar enllestida l’any que ve, però de moment no s’ha fet res més.

És per això que Fogué es va comprometre davant dels regidors socialistes a treballar de valent des del grup del PSC a la Diputació de Barcelona perquè “el projecte torni a estar als pressupostos d’aquest organisme, i es pugui realitzar el més aviat possible, i retirar aquesta cruïlla de la carretera”.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics