URGENT

El recorregut de l’aigua a PLF protagonitza la segona edició del “Palafolls Pas a Pas”

Compartiu aquesta història

 

Com estava previst, aquest diumenge es farà la segona de les caminades de reconeixement de l’entorn que organitza l’Ajuntament de PLF. Es tracta de sortides guiades per un naturalista en les que , a banda de la pròpia caminada, el descobriment d’aspectes relacionats amb la natura, la història o l’aprofitament humà dels recursos naturals.

Aquest diumenge la sortida vol introduir als participants de la importància vital de l’aigua en el desenvolupament natural i de les civilitzacions. Així es proposa el seguiment del viatge imaginari d’una gota d’aigua, passant pel Molí d’en Puigverd i les seus aiguamolls, la Tordera, els valls i regs de la plana agrícola. Ho explica Oriol Bassa, qui exercirà de nou de guia a la sortida.

La sortida té una durada aproximada de 3 hores i mitja i està oberta a tothom, tot i que es recomana que els participants tinguin més de 6 anys. El punt de trobada, com en la primera sortida que es va fer el mes passat, serà la Plaça del Forum Palatiolo, davant l’església del nostre municipi. Segons Bassa la sortida és senzilla i sense desnivells. Passat l’estiu, tornaran les sortides entorn a les carboneres de St. Genís i l’aprofitament de la tardor.

La primera sortida del Palafolls Pas a Pas, va ser per descobrir el castell de PLF a través d’una excursió pel pla de la nostra vila. Llavors la sortida va comptar amb una 80a de participants que van gaudir tant del passeig com de les explicacions.

Les sortides, que són del tot gratuïtes, volen donar a conèixer la nostra localitat més enllà dels paratges urbans. Els participants han de dur l’esmorzar i calçat còmode per fer les caminades.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics