URGENT

PLF es prepara per la 3a Milla Urbana

Compartiu aquesta història

 

Demà a la tarda es farà a PLF la 3a edició d’aquesta prova esportiva que es desenvoluparà al centre de PLF , a l’Avd de la Costa Brava.

A diferència de la cursa dels 9 km de la setmana passada, la prova de demà consta de 1609 metres que es completaran a l’av de la costa Brava de la nostra localitat. Tot i això cada categoria tindrà diferents distàncies, des dels 600 metres dels prebenjamins i fins la milla sencera a partir de les categories cadet i infantil.

La prova començarà a quarts de 6 de la tarda amb la categoria cadet i cada 10 minuts es donarà la sortida a una categoria diferent, fins arribar a les 7 de la tarda amb la categoria Open tant masculí com femení.

Aquesta prova esportiva va néixer l’any 2011, i va sorprendre per l’èxit de participació i bona acollida dels corredors, en la seva majoria de la nostra població.

Per poder participar demà a la Milla Urbana, cal inscriure’s la mateixa tarda al punt d’inscripció que estarà instal.lat a la mateixa av Costa Brava.

Caldrà formalitzar-la fins a una hora abans de l’inici de la competició, és a dir fins a quarts de 5.

La Milla urbana de PLF començarà a 2/4 de 6 de la tarda i cada 10 minuts es donarà la sortida d’una categoria diferent, fins que a 2/4 de 8 del vespre es faci el lliurament dels premis.

La planificació és la mateixa que en d’altres anys, pel que es preveu que cap a 2/4 de 8 es faci el lliurament de premis de la prova, per a cada categoria. L’organització explica que tots els participants tindran medalla i que els tres classificats i el primer local de cada categoria tindran trofeu.

Per la realització d’aquesta activitat quedarà restringit el transit i l’aparcament a l’av de la Costa Brava demà dissabte entre les 2 del migdia i les 8 del vespre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics