URGENT

L’Amateur torna a guanyar i té a tocar el títol

Compartiu aquesta història

 

L’equip, lluny de relaxar-se després d’assegurar-se l’ascens de categoria, ha agafat aire pel tram final de la lliga. Ho demostra la contundent victòria dels palafollencs al camp del segon classificat, el Maçanet, per 1 a 5. Això fa augmentar l’escletxa entre el líder, el PLF i el propi Maçanet.

La propera setmana l’equip es podria proclamar campió de lliga si guanya al Breda o bé si perd Maçanet, ja que actualment queden 9 punts en joc i la diferència entre els dos equips és de 6 .

Encara en futbol, l’infantil va acabar la temporada amb una dolorosa derrota a casa per 0 a 6 contra el líder de la classificació, el Lloret. L’equip tanca la temporada a la 10a plaça, amb 16 derrotes, 5 empats i 7 de guanyats.

En futbol sala el St Lluís no va poder superar al Malgrat al Palauet. Tot i que al minut 13, els palafollencs guanyaven 3 a 1, els malgratencs amb una barreja de sort i bon joc van acabar imposant-se per 4 a 7. Aquesta derrota fa perdre una posició al St Lluís, que ara són 5s, a 7 punts del líder i a 2 del 2n classificat. La setmana que ve descansa.

Tampoc ha tingut sort el Sta. Maria, que va caure contra el Pradenc per 2 a 1. Els palafollencs són 9s i la propera jornada buscaran escalar posicions a la taula jugant contra el Lloret que són 7s.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics