Anna Rovira acaba la Challenge en 14a posició

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La palafollenca va finalitzar la prova atlètica com a primera classificada espanyola, i única catalana de la categoria èlit. Va completar en 5 hores i 7 minuts tot el recorregut de la Half Challenge, que combinava 2 quilometres nedant, 90 quilometres en bicicleta i 21 km corrent. Aquesta marca representa una mitja hora més que la guanyadora absoluta, la danesa Camilla Pedersen.

Tot i que finalment la meteorologia va respectar als participants de la Challenge, Rovira explica que el mar estava mogut, cosa que li va fer perdre temps. La corredora de PLF explica però que el tram de bicicleta i de cursa a peu s’ha variat enguany i que és molt agraïts. Rovira valora positivament el seu 14e lloc, tot i que reconeix que pot millorar el seu temps, ja que és la primera carrera de la temporada.

La prova a més, servia com a campionat d’Europa, pel que Rovira és doncs, 14a d’Europa en Triatló de Mitja distància. El fet d’esdevenir campionat europeu ha portat més nivell a la prova que es fa a Calella, cosa que segons Rovira situa la prova en un nivell superior i certificant que la Challenge Barcelona Maresme es posicioni com a referent mundial de triatló de mitja distància.

En categoria masculina, Javier Gómez Noya va fer bones les travesses i es va proclamar vencedor del Campionat d’Europa de Triatló de Mitja Distancia, a l’hora que aconseguia el triomf al Half Challenge Barcelona el dia de la seva estrena a la mitja distancia. El gallec ha ocupat les primeres posicions en tot moment i va acabar la prova amb un temps de 4 hores, 5 minuts i 7 segons, una hora menys que Rovira.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics