Detingudes 4 persones per robar material al pla agrícola de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

Els mossos han detingut quatre homes acusats d’haver sostret onze tones de ferro d’una finca agrícola de PLF. A principis de mes un veí de Malgrat de Mar va denunciar la sostracció d’aquestes tones de ferro situades en una explotació agrícola de la seva propietat ubicada a la nostra localitat. Els objectes sostrets eren barres de ferro en forma de ‘U’, que se solen utilitzar en explotacions agrícoles. Un dispositiu policial va acabar amb la detenció dels presumptes autors dels fets i, alhora, recuperar més de la meitat del material sostret, que es va localitzar en una de les deixalleries de la zona.

Segons els investigadors, el material intervingut havia estat venut en diversos lots i per diverses persones. A partir de les investigacions obertes, els agents van identificar i detenir un dels autors que havia venut el material sostret en una deixalleria. Es tracta d’un jove palafollenc de 27 anys, de nacionalitat espanyola. Posteriorment, gràcies a diversos controls i vigilàncies, que es va detenir dos homes més, de 39 anys i nacionalitat espanyola i 23 anys i nacionalitat gambiana, tots dos veïns de Blanes. Aquestes dues persones anaven en un vehicle carregat amb més material de les mateixes característiques.

 

Paral•lelament, els mossos van activar un control al voltant de la finca, prop de la biblioteca de PLF, on encara quedaven ferros. Aquesta vigilància els va permetre identificar tres persones que, presumptament, es disposaven a sostreure més material. Una d’aquestes persones ja havia estat detinguda per la venda del material a la deixalleria. També, els dos acompanyants van ser imputats per un presumpte delicte de furt. Un quart detingut, de 37 anys, nacionalitat espanyola i veí de Palafolls, que havia realitzat vendes a la mateixa deixalleria, es va presentar a la comissaria de Pineda en saber que estava pendent la seva detenció.

Així mateix, el responsable de la deixalleria va quedar imputat per un delicte de receptació per estar comprant material de procedència il•lícita. Els detinguts, que segons la policia compten amb nombrosos antecedents, van passar a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics