URGENT

Gallart vol esperar per comprovar els fruits dels canvis a la Policia

Compartiu aquesta història

Divendres passat el regidor portaveu de CiU a l’Ajuntament de PLF, Joan Gallart va ser el convidat de l’Assumptes Interns de RP. A l’entrevista, Gallart va assegurar que mentre els nacionalistes dirigien la cartera de governació no van detectar la necessitat d’introduir canvis al cos local de seguretat, ja que la Policia Local funcionava. Tot i això vol donar un marge de confiança davant dels canvis introduïts pel govern municipal i demana prudència a les forces polítiques fins poder comprovar els fruits dels canvis.

El nacionalista, però, afirma que tots els canvis provoquen desestabilització.

Entorn a la policia, va sol.licitar presència dels agents als semàfors d’entrada a PLF durant les hores d’entrada i sortida de l’escola.

Tot i voler donar un marge de confiança al líder d’Iniciativa, Juan Andrés Osorio, Gallart afirma que l’ecosocialista no està segrestat per un sou, sinó condicionat. Precisament critica que Osorio hagi canviat els seus posicionaments des que és al govern.

Diu Gallart que no critica el fet que el regidor cobri un sou, sinó del que considera seguidisme de l’ecosocialista cap als seus socis del PSC.

El nacionalista va assegurar que desconeix la situació econòmica de l’Ajuntament. Tot i això va demanar més flexibilitat davant les intencions de reforma de les administracions locals que preveu el govern del PP. Diu que caldria fer un vestit a mida i no generalitzar, ja que no totes les administracions es troben amb les mateixes condicions.

Entorn a les retallades, Gallart diu que no li agraden, però que són necessàries, també per reorganitzar i optimitzar el funcionament, per exemple, de la sanitat.

Gallart va aprovar el govern local amb un “5 pelat”però li reclama que es fixi més amb els problemes reals dels ciutadans.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics