URGENT

L’infantil de bàsquet cau derrotat contra l’Olot i perd el liderat

Compartiu aquesta història

Va ser un partit emocionant fins el final. Però no va poder ser. Els dos equips arribaven al partit empatat a victòries i a la part més alta de la classificació. Els dos sabien que l’equip que guanyés dissabte es quedava amb el liderat en solitari i deixava sentenciat el campionat.

Tot i que el PLF va començar fort amb bons parcials, els de la Garrotxa es van acabar imposant 58 a 61. Així l’Olot és el nou líder de la taula i el PLF és segon, tot i que a l’espera del que faci el Lloret, que va ajornar el seu partit del cap de setmana.

Tot i la derrota, els jugadors de l’infantil palafollenc van celebrar el final del partit, pel que es considera una temporada impecable de l’equip palafollenc. En 27 partits jugats n’han guanyat 24 i només compten amb 3 derrotes, dues d’elles contra l’Olot, que virtualment és ja campió de la lliga, tot i que falten 3 jornades.

La propera el PLF s’enfrontarà al Ceset, que és 11e a la taula classificatòria, mentre que l’Olot jugarà contra el Torruella, que són 4ts.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics