L’infantil de bàsquet cau derrotat contra l’Olot i perd el liderat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Va ser un partit emocionant fins el final. Però no va poder ser. Els dos equips arribaven al partit empatat a victòries i a la part més alta de la classificació. Els dos sabien que l’equip que guanyés dissabte es quedava amb el liderat en solitari i deixava sentenciat el campionat.

Tot i que el PLF va començar fort amb bons parcials, els de la Garrotxa es van acabar imposant 58 a 61. Així l’Olot és el nou líder de la taula i el PLF és segon, tot i que a l’espera del que faci el Lloret, que va ajornar el seu partit del cap de setmana.

Tot i la derrota, els jugadors de l’infantil palafollenc van celebrar el final del partit, pel que es considera una temporada impecable de l’equip palafollenc. En 27 partits jugats n’han guanyat 24 i només compten amb 3 derrotes, dues d’elles contra l’Olot, que virtualment és ja campió de la lliga, tot i que falten 3 jornades.

La propera el PLF s’enfrontarà al Ceset, que és 11e a la taula classificatòria, mentre que l’Olot jugarà contra el Torruella, que són 4ts.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics