URGENT

Fins divendres es pot demanar plaça per a Batxillerat a l’Institut de PLF

Compartiu aquesta història

 

Des de fa uns dies es pot sol.licitar plaça per cursar el Batxillerat a l’IES de la Font del Ferro de PLF. Pel proper curs, el centre ofereix 2 línies de 1r de Batxillerat i un curs de 2n, i a més, ofereix totes les modalitats i itineraris possibles, excepte el de Batxillerat artístic.

El director del centre, Daniel López, explica que a més, les classes específiques de cada modalitat s’ofereixen en grups reduïts. Això facilita una atenció més personalitzada per cada alumne, cosa que és garantia d’èxit a l’hora d’afrontar les proves d’accés a la universitat o a Cicles Superiors.

Tots els alumnes que actualment cursen 4t d’ESO al centre educatiu i que vulguin continuar estudiant Batxillerat a l’IES de la Font del Ferro, tenen la plaça garantida, però tots aquells que vulguin incorporar-se el proper curs al centre, ja sigui per motius familiars o per preferències, cal que es preinscriguin abans de divendres al centre educatiu.

Actualment l’IES de PLF té 450 alumnes repartits entre secundària obligatòria i Batxillerat. El centre, estrenat el gener del 2011, és el més nou de les poblacions del nostre voltant. De fet la nostra població compta amb un centre de secundària des de fa 10 anys, quan es van començar les classes en un centre provisional amb barracons.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics