URGENT

Les Ferreries prepara una fira solidària per divendres

Compartiu aquesta història

 

A l’igual que al Nadal, el centre educatiu farà aquest divendres una fira solidària amb la intenció de vendre tota classe de manualitats fetes pels estudiants. Pel Nadal, però, es va fer una fira d’intercanvi per aconseguir menjar de primera necessitat que es va repartir entre la població més necessitada de PLF. La fira de divendres, però busca aconseguir diners que serviran per finançar projectes de cooperació amb San Isidro a Nicaragua, i en menor mesura, també per a diferents aspectes del propi centre educatiu.

Mònica Turró, membre de l’Ampa del centre, explica que a banda del vessant solidari, la fira té el plus de comprar productes fets pels propis fills

Tots els alumnes han treballat diferents manualitats que divendres es posaran a la venda en aquesta fira, que es desenvoluparà a partir de les 3 de la tarda i s’allargarà fins l’hora de finalització de l’activitat docent, a 2/4 de 5. En aquest espai de temps, el recinte escolar estarà obert per tal que els pares puguin apropar-se a l’escola i comprar aquestes manualitats.

La major part del material usat en les manualitats, l’aporta l’Ampa del centre, pel que tot el que es reculli es pot destinar a cooperació. Ho explica Angela Martínez, també de l’ampa de Les Ferreries.

En l’edició de Nadal, la fira va aconseguir recollir mitja tona de menjar de primera necessitat, i s’espera que la fira de divendres també aconsegueixi una alta aportació de fons solidari.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics