URGENT

PLF prepara una fira esotèrica pels volts de St. Joan

Compartiu aquesta història

 

Completant el calendari de fires i certàmens comercials destinats a promocionar la nostre vila, PLF està treballant en l’organització d’una fira que sota el nom de La Nit d’Oracles vol oferir tota classe de productes relacionats amb la nit més màgica de l’any.

La fira serà el dia 22 de juny, el dia abans de la revetlla de St Joan i s’hi podrà trobar productes relacionats amb la bruixaria, el tarot, màgia o espelmes i encens.

La intenció, a més, és que les botigues del centre puguin obrir fins la mitja nit per tal de dinamitzar les compres també durant la nit. Ho explica el president de l’ACEP, l’Associació de Comerciants i Empresaris de PLF, Francesc Tresserras.

Aquest certamen és una més de les fires que es faran a PLF, i que es sumen a la resta de promocions comercials, com ara la Fira Medieval, que enguany s’ha ajornat per culpa del mal temps i que segurament no es podrà fer fins la tardor.

De tota manera, demà dissabte es farà al centre de PLF la tradicional Fira de Primavera de la nostra localitat. L’edició de demà tindrà una 50a de parades que s’estendran pel carrer Major i el carrer Francesc Macià. La fira de primavera, on es podrà trobar tota classe d’articles, començarà a les 10 i estarà instal•lada fins al vespre.

L’edició de demà serà la 6a de la fira que abans es celebrava el mes de juny, però que es va canviar de dates per aconseguir més presència de parades i de visitants.

L’ACEP organitza aquesta fira juntament amb l’Ajuntament i la col•laboració de la ràdio amb la intenció de dinamitzar el comerç local.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics