URGENT

Rescaten una dona que havia patit una embòlia sola a casa feia tres dies

Compartiu aquesta història

 

Arrel d’una alerta dels veïns, la Policia Local de Malgrat va trobar a final de la setmana passada una dona d’uns 60 anys a casa seva, estirada a terra amb símptomes d’haver patit una embòlia. Uns veïns van alertar els agents que feia tres dies que no sabien res de la dona que viu sola.

Dijous al vespre un matrimoni va anar a la caserna de la Policia Local per explicar que no sabien res d’una veïna feia tres dies. Agents del cos es va desplaçar fins al seu domicili, una de les cases aïllades situades a Santa Rita. Després de saltar un mur i veure que la porta de l’habitatge es podia obrir, van entrar a la casa on van trobar la dona estirada a terra sobre el costat dret, immòbil, però que va reaccionar en veure’ls. La dona va ser assistida pels policies i després per la Unitat d’Emergències Mèdiques i posteriorment traslladada a la UCI de l’Hospital de Mataró, on es recupera actualment.

La Policia Local de Malgrat, a través de la plana web de l’Ajuntament, agraeix la col•laboració ciutadana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics