URGENT

CiU de Malgrat informa sobre el procés sobiranista

Compartiu aquesta història

 

Aquest passat dissabte la federació va posar en marxa una campanya informativa que sota el títol `Obrim les portes al dret a decidir vol informar a la ciutadania sobre el procés sobiranista. A banda de donar explicacions, també va servir per recollir de primera mà els dubtes i inquietuds dels malgratencs entorn el dret a decidir engegat des del parlament de Catalunya.

Durant unes dues hores, el local de Convergència situat al carrer Ollers de la vila va estar obert per tal d’atendre a aquelles persones que vulguin obtenir informació sobre el dret a decidir. Els regidors del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Malgrat, encapçalats per Neus Serra, la portaveu del grup al consistori, van estar al local atenent als malgratencs.

En una nota de premsa, Convergència de Malgrat, afirma que fa mesos que treballa per explicar la importància de fer una consulta sobiranista.

En aquest sentit, fa un mes i mig, la formació va celebrar un acte públic amb el secretari d’Organització de CDC, Josep Rull, per explicar la situació actual del país i promoure el dret a decidir.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics