URGENT

L’amateur de futbol es proclama campió de lliga

Compartiu aquesta història

 

L’equip certificar la seva millor temporada amb una nova victòria, per 5 a 0, contra el Breda. Desprñes d’aconseguir l’ascens fa unes setmanes el repte era ser campió de lliga i només li calia un sol punt per ser matemàticament campió.

L’ambient al Palastadium Lluís Moner, era de partit de gala, amb molts aficionats que volien compartir amb els jugadors el partit més important de la lliga, que de seguida es va decantar pels palafollencs.

El partit es va encarrilar al minut 19, gràcies a un gol de falta de Martí. El Breda va esdevenir llavors un espectador més del partit, que va comptar a més amb gols de Yeray, Carrasco, Manel i l’últim, en pròpia porta del Breda.

Al xiulet final del partit, es desferma l’alegria dels jugadors i cos tècnic del PLF que han segellat una temporada per emmarcar, amb només 1 partit perdut i 5 d’empatats dels 31 jugats. Victor Carrasco, jugador del PLF, agraïa al públic assistent dissabte. Carrasco a és explica que la propera temporada, un cop reforçat l’equip, aniran a per totes a la nova categoria.

Josep Matas, entrenador de l’equip, es mostrava satisfet després del partit ja que és la recompensa del treball fet des de l’estiu passat. Matas posa una nota molt alta als jugadors, a l’equip i a la seva actitud en aquesta temporada.

Després de celebrar-ho amb els amics i aficionats que es van congregar al camp, el club va posar a disposició dels jugadors d’un autocar descobert, amb el que els jugadors de l’amateur es van passejar pels carrers de la nostra vila.

La setmana que ve, l’equip jugarà l’última jornada de lliga al camp del Malgrat, on posarà el punt i final a la temporada.

A partir de setembre, l’amateur jugarà a la 3a catalana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics