URGENT

Campanya de control per a ciclomotors i motocicletes a PLF

Compartiu aquesta història

 

La Policia Local de PLF ha engegat aquesta setmana una campanya de control de documentació i soroll tant de ciclomotors com de motocicletes.

L’arribada del bon temps obliga a posar especial atenció a aquests vehicles, ja que les motos surten més i no totes emeten el soroll permés. Això, sumat a que la calor obliga a obrir finestres , fa augmentar les molèsties i les queixes dels veïns. Per garantir la bona convivència de veïns i conductors, la policia farà controls per mesurar els sorolls del motor i dels tubs d’escapament d’aquests vehicles per tal que no excedeixin els límits permesos.

Silvia Pizarro, des de la Policia Local explica que la campanya ha començat aquest dilluns i estarà en marxa durant tota la setmana.

A banda de controlar el soroll, els agents també volen garantir que aquests vehicles tinguin tota la documentació en regla. En aquest sentit cal que totes les motos comptin amb una assegurança mínima obligatòria, i que estiguin al corrent de pagament de la pòlissa. També caldrà tenir passada la ITV, en cas de ser necessari.

Aquesta campanya de control és sancionadora i per tan als infractors seran multats d’acord amb la normativa vigent de sorolls o de transit general en el cas de la documentació.

A banda de tot això, els agents sancionaran a aquells motoristes que circulin sense casc, o sense un d’homologat.

Els controls es situaran en diferents emplaçament de la nostra vila en diferents intervals de temps.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics