URGENT

Blanes reclama 4 milions d’€ a la Generalitat

Compartiu aquesta història

 

L’Ajuntament de la ciutat va aprovar ahir demanar els 4 milions d’euros que, segons assegura, li deu l’administració catalana. Aquesta demanda es va aprovar amb els vots del PSC, ICV-EUiA i el PP. Segons l’alcalde de Blanes, Josep Marigó, es tracta que la Generalitat reconegui el deute que indiqui quan pagarà aquest deute.

Per la seva banda, CiU, es va abstenir, perquè al seu parer, en el text “falta aprofundir en els motius pels quals la Generalitat no pot pagar.

Tot i aprovar-se, les formacions van criticar que el document que justifica la quantia del deute és un full sense signar, datar, ni segellar, amb una petita llista amb números rodons.

L’interventor ho va justificar dient que no es podia posar una xifra exacta, sinó que es tractava d’“iniciar un procés” amb el govern.

Tot i això, gràcies al document, es va saber que, segons el consistori, el deute de la Generalitat és, entre altres motius, per les llars d’infants (amb prop de 700 mil €), les obres a la rambla de Joaquim Ruyra (amb 650 mil), el contracte programa 2012-2015 (650 mil més), i amb despeses de personal i el fons de cooperació local.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics