URGENT

L’ANC de PLF organitza dos autocars per anar al concert per la Llibertat a BCN

Compartiu aquesta història

 

El proper 29 de juny es farà al Camp Nou un concert en favor del dret a decidir el seu futur tant dels catalans com de qualsevol poble.

La cita musical reunirà a una 30a d’artistes catalans i de fora, com ara l’Eléctrica d’Harma, Dyango, Gerard Quintana i els Sopa de Cabra, Gossos, Maria del Mar Bonet, Lluis Llach, Marina Rosell o Pep Sala.

S’ha posat a la venda 60 mil entrades, de les que només en queden dues mil per vendre. De fet l’organització ha decidit suspendre la venda d’entrades per tal de poder estudiar la possible obertura d’espais del Camp Nou i posar a disposició més entrades.

Mentrestant, l’Assemblea Nacional Catalana de PLF ha reservat un centenar d’entrades pel concert que es posen a la venda en un paquet que inclou transport des de la nostra vila i l’entrada al Concert de la Llibertat tant a primera coma segona graderia. En total el paquet costa 35€

L’entitat dispondrà d’aquestes entrades fins el dia 10, quan retornarà les que sobrin. Qui vulgui adquirir-ne alguna ho pot fer posant-se en contacte amb l’ANC de PLF.

El concert començarà a partir de 5, quan obriran les portes del camp Nou, i s’acabarà a la mitja nit quan retornaran els dos autocars contractats des de PLF.

Trobareu el contacte amb l’ANC de PLF al nostre web

Contacte ANC de Palafolls

Tots els que estigueu interessats en adquirir entrades podeu trucar a David 699-401-675 o enviar mail a palafolls@assemblea.cat i us indicarem on podeu fer efectiu el pagament i us entregarem un rebut.
DATA LÍMIT 10 de juny. A partir d’aquest dia l’ANC de Palafolls retornarà les entrades no venudes a la central i ja no en podrem vendre.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics