URGENT

PLF registra la major reducció d’atur dels últims 2 anys

Compartiu aquesta història

 

Aquest últim mes de maig l’atur s’ha reduït a la nostra vila en 48 persones, fins a les 841 persones sense feina.

Feia 2 anys que no es registrava una davallada d’aturats similar a la de l’últim mes i el nombre total de persones sense feina s’ha situat a xifres del mes d’octubre de l’any passat.

Entre abril i maig, la nostra vila ha reduït un 5.4% el nombre de desocupats, el que suposa el percentatge més alt reducció dels pobles del voltant i més del doble que la mitjana maresmenques.

En dades interanuals, però, els registres de maig continuen sent negatius ja que enguany hi ha una 40a d’aturats més fa ara fa un any.

El maig ha estat un bon mes per la creació de llocs de treball, gràcies a l’arribada de la temporada turística, un dels pocs sectors que continua creant ocupació tot i la seva estacionalitat.

L’Alt Maresme és un motor turístic, i això es reflecteix en els registres d’aturats que han baixat a totes les poblacions veïnes.

Qui ha reduït més el seu atur és Pineda, que té 100 persones desocupades menys que a l’abril, tot i que no aconsegueix baixar de les 3000 persones sense feina.

La reducció a Malgrat ha estat de 86 persones fins les 1687, mentre que a Tordera s’ha rebaixat en 62 . El municipi té un total d’aturats de 1769 aquest mes de maig.

Blanes té 128 persones menys sense feina en l’últim mes, tot i que encara en té 3846 de desocupades a la ciutat.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics