URGENT

3 pisos venuts a PLF en els primers tres mesos de l’any

Compartiu aquesta història

 

Segons dades del ministeri d’habitatge espanyol, en el primer trimestre de l’any s’han fet a PLF 3 úniques transaccions immobiliaris, el que suposa una venda cada mes.

Les tres a més, corresponen a habitatges de 2a mà, pel que el mercat de pisos nous ha estat aturat en els primers mesos de l’any.

Les transaccions del primer trimestre d’aquest 2013 suposa la meitat de les registrades l’any passat, quan entre gener i març es van vendre 6 habitatges al nostre municipi.

Les 3 transaccions palafollenques queden petites comparades amb les registrades a les poblacions veïnes. A Malgrat s’han fet 16 transaccions mentre que a Blanes l nombre de compravendes s’enfila a les 51.

Destaca també el nombre de transaccions registrades a Tordera, un dels municipis amb més pisos buits. En aquesta localitat, amb el doble de població de PLF han multiplicat per 11 les compravendes palafollenques i entre gener i març hi ha hagut 33 transaccions, la gran majoria (30) de segona mà.

En tot l’any passat a PLF es van vendre 54 pisos, el que suposa 4 pisos i mig al mes, una mitjana molt per sobre que la registrada en el primer trimestre d’aquest 2013.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics