URGENT

Blanes celebra la Setmana Intercultural

Compartiu aquesta història

La ciutat acull durant aquests dies diversos actes en motiu de la Setmana Intercultural, amb l’objectiu de fer coneixer la riquesa i diversitat de les diferents cultures que conviuen al municipi, així com per sensibilitzar a partir de la solidaritat i la cooperació. Feia dos anys que Blanes no celebrava aquest cicle d’activitats.

Això és perquè l’any passat, en la línia de contenció de la despesa que es va posar en marxa al consistori, es va decidir que aquesta activitat es fes amb caràcter biennal.

D’aquesta manera, la Setmana Intercultural s’alterna amb l’organització de la Fira d’Entitats.

La Setmana Intercultural està organitzada per l’Ajuntament de Blanes i la Comissió de Cooperació, Solidaritat i Cooperació Social.

Ja s’ha fet un Esmorzar Intercultural a l’Escola Mossèn Joan Batlle, però el gran gruix d’activitats culminaran aquests propers dies, en especial durant el cap de setmana. Per a l’organització d’aquest cicle es comptarà enguany amb la col•laboració i participació de 25 entitats del municipi, un nombre que ha augmentat sensiblement respecte la darrera edició.

Entre les principals activitats hi ha una

Xerrada i Documental entorn a la figura i la feina feta per la Fundació Vicente Ferrer. L’activitat es farà demà dijous a la Biblioteca Comarcal de Blanes a les vuit del vespre.

També es farà, ja dissabte, la Festa de la Diversitat i Mostra Gastronòmica que s’organitzarà a la plaça de davant la Biblioteca Comarcal a partir de 2/4 de 6 de la tarda.

També al cap de setmana es farà el Torneig de Futbol Solidari al camp de futbol de Ca La Guidó.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics