URGENT

Dues revetlles populars de St. Joan a PLF

Compartiu aquesta història

 

Diuen que la nit de diumenge a dilluns és la més curta de l’any, i com sempre marca el tret de sortida de l’estiu.

PLF rebrà la nit de St Joan amb dues revetlles populars. La primera la tradicional que munta el Casal de l’avi del centre de PLF, amb ball coca i cava. Com sempre serà a partir del vespre a la seva seu al Parc de Joaquim Ruyra.

La novetat d’enguany és la revetlla que ha organitzat l’Associació d’Amics dels Animals de PLF, diumenge a la nit a la plaça de Poppi.

La festa començarà a les 11 de la nit amb classes de ritmes llatins, per acabar tot plegat amb musica dels 80, 90 i actual.

També hi haurà coca, cava i servei de bar durant tota la nit i es faran sortejos de diferents regals, com explica Marga Baldrich, de la protectora d’animals de PLF.

Tots els beneficis que es derivin de la revetlla es destinaran a finançar la tasca de la protectora d’animals de la nostra vila, que és una entitat molt dinàmica i amb molta activitat. Per això, tot i l’ajuda habitual de socis i voluntaris, sempre calen accions extres per aconseguir diners.

La revetlla dels Amics dels animals s’allargarà fins la matinada a la plaça de Poppi i compta amb la col.laboració de RP.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics