URGENT

Més premis al dGorra d’aquest estiu

Compartiu aquesta història

 

El proper dimarts, com cada 25 de juny, RP estrena programació d’estiu, amb la que de nou la música passarà a assolir el protagonisme total a la graella de l’emissora.

Per 8è anys consecutiu, RP engega una nova edició del dGorra, el macroconcurs que cada estiu regala centenars de premis entre els oients de la programació estival, ja que es sortejaran premis al matí i a la tarda.

Així hi haurà els premis més tradicionals com els vals de 50€ per gastar-vos a les botigues de PLF, abonaments per a la piscina municipal, entrades pel Marineland, WaterWorld, cinemes Lauren. També hi haurà nous premis com entrades a concerts a diferents festivals, activitats aquàtiques i spas i wellness, entre d’altres propostes que es sortejaran entre els oients.

Una altra de les novetats serà la implicació de les xarxes socials en el dGorra, ja que hi haurà premis exclusius pels amics de RP.

L’any passat van participar 2500 persones al dGorra, que en aquests 8 anys s’ha consolidat com un dels concursos més interessants del dial de la nostra zona.

El dGorra programarà la selecció musical pròpia des de les 10 del matí i fins la 1 del migdia. A la tarda es repetirà la fórmula del dGorraExpress, de 4 a 8.

A banda de la música i dels premis, el dGorra també inclourà la informació cultural i d’oci de PLF i comarca, la previsió meteorològica i l’estat del mar a les platges més properes així com informació de servei.

La programació d’estiu s’estendrà fins al mes de setembre, coincidint amb la festa Major.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics