URGENT

Una reconstrucció històrica del Castell guanya el premi de treballs de recerca de PLF

Compartiu aquesta història

 

Ahir, coincidint amb la festa de final de curs de l’institut de la Font del Ferro de PLF, es van lliurar els premis dels Treballs de Recerca de la nostra vila.

El treball guanyador va ser per la “Reconstrucció històrica del castell de Palafolls “de les alumnes Marina Ayala i Jéssica Tresserras. El treball documenta la morfologia de la fortalesa i fa una aproximació de com era el castell en la seva època d’esplendor.

El primer premi dels treballs de recerca està dotat amb 500€ que van ser entregats ahir a les guanyadores.

El segon premi, amb 300 € de premi, va ser pel treball “In memoriam Pallus-Follis” sobre l’ensenyament a la nostra vila en el s.XX. Per fer aquest treball, el seu autor, Ivan Olmos, va comptar amb diferents entrevistes a persones de PLF que expliquen la seva experiència educativa a la nostre vila en l’època franquista.

El tercer treball guanyador també va ser per una obra que gira entorn al món educatiu. Es tracta del treball de Júlia Peña ‘El poder de la creativitat i la influència en l’educació’, que va aconseguir 200€.

El jurat, composat per mestres de les escoles de PLF, membres de les ampes i representants del consistori, ha valorat i puntuat tots els treballs presentats en aquesta 6a edició dels premis,

En total enguany han participat 8 treballs de recerca realitzats per alumnes de 2n de Batxillerat de PLF, siguin o no estudiants de l’IES de la Font del Ferro. De fet entre els treballs participants al certamen hi ha alumnes de l’Escoles Freta de Calella, del Ramon Turró de Malgrat de Mar, tot i que els tres guanyadors són estudiants del centre palafollenc.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics